Så var vi då till slut i Cartagena. Vi är dock inte de enda utsocknes här. Det kryllar av turister, mest Colombianer men även en hel back-packers från America o Europa. Det innebar att det inte var helt lätt att få tag på rum. Åtminstone i närheten av “Gamla Stan”. Men det gick, och på köpet så har vi förflyttats tillbaka till 70-talet. Till ett område som närmast kan jämföras med Haga på den tiden. Litet rum, utan fönster och annan lyx, med undtantag för luftkonditonering. Men med tanke på att det är så fuktigt och varmt, så är det kanske inte lyx? Rent är det i alla fall, och egen toalett.

Vi blev skjutsade hit av våra nyvunna vänner (det känns som om de skulle göra vad som helst för oss) men hotellet var inte helt lätt att hitta. (Jag bokade via internet) Efter att ha frågat alltför många som borde ha kunnat adressen, så klev tre resoluta damer ut ur vår bil och stoppade en taxi som fick visa vägen.

Vi har gjort en liten excursion nu på kvällen, och för Anna-Maria var det en känslo- och glädjefull promenad. Här föddes Eric, och här bodde hon och Eric occh Katarina på 70-talet. Vi passerade där de hade bott. Så det var inte utan att minnen dök upp. Men det är en fantastisk stad, så mycket kan jag säga redan nu. Googla så får ni se…