28 jan 14

Så var vi då framme i Bogota efter att väntat på Frankfurts flygplats, eller i planet, i extra 4 timmar. Det behagade snöa i Tyskland, och inte ens de supereffektiva Tyskarna klarade av att eliminera verkningarna.

Men efter ytterligare 11 timmar, nu i luften, landade vi till slut i Bogota. Det är väl ingen överdrift att säga att man sover lite sämre på flyget, så när vi 28 timmar efter klockan ringde i Dalsjöfors, till slut klev in genom hoteldörren var vi ganska möra. Två spädbarn några platser bort från hade dessutom bestämt sig för att i stereo undersöka om det blev bättre effekt i skrikandet på hög höjd. Juryn, vi andra passagerare, kom fram till att det funkade bättre på hög höjd.

Vi hade turligt nog en privat bil som hämtade oss, en vän till Espreanza. Han hade inte givit upp.

Nu är klockan 7 (13 hemma) och vi har fått några timmars sömn, och en dusch. Så nu är vi redo för nästa flygresa. Kl 9 hämtas vi igen, och sedan skall vi förhoppningsvi vara vid palmerna i eftermiddag.