Det har ju inte direkt blivit mycket skrivet, och jag misstänker att det inte är många, om ens någon, som märker någon skillnad.

Men julen firades här i huset, och faktiskt var alla samlade. Ja, nästan alla skall jag säga. Andreas, Helenas sambo, var inte med. Han åkte förbi sjuhäradsbygden och fortsatte till Småland och Anderstorp. Men fö var alla här, och det var mig veterligen första gången när alla samlades på samma gång. Även tomten dök upp, och han hade en Nisse med sig. De skötte sg föredömligt.

SEdan har jag smygstatrtat min pension. Delpension! Ett statligt avtal som ger mig möjligheten att jobba mindre. Jag ar valt två lediga dagar i veckan, och detta är första veckan.

Det känns konstigt. In går, när jag hade jobbat tre dagar, insåg jag att arbetsveckan var slut! Och jag hade fyra lediga dagar framför mig. Konstigt, men det kändes bra. I dag var det lite svårt att avstå från att kolla mail, lyssna av telefonsvarare. Men det gick!

Ha ett skönt 2012 alla som råkar dra förbi den här sidan.