Sysslingarna på besök

En ny serie på SVT har börjat. I god Robinssonanda skall det vara en tävling, när någon slås ut varje avsnitt. (Varför måste det vara så?) Hur som helst så handlar det i grund och botten om att Amerikaner med svenska rötter skall hitta just dessa.

Vi, ja släkten på mormors sida, hade besök av Amerikaner i september. Det var bröderna Kjell Johansson och Freddy med respektive som drog huvudlasset. Och de är väldigt intresserade av sin svenska bakgrund. Om ni ser programmet, så är de faktiskt sådana “i verkligheten”.

Det tva par, två sysslingar med äkta män, kom och besökte Dalsjöfors. Min kusin Sören, som hade dottern Tolda boende hos den släkten förra hösten, gjorde även han en insats. De var på middag på andra våningen här också, och nu har jag länkat detta program på SVT Play.